Työpaikat

Mukanassa on avoinna seuraavat työpaikat:

APUOHJAAJA
 
Haemme Tampereen keskustassa sijaitsevaan matalan kynnyksen Kohtaamispaikka Mukanaan apuohjaajaa.
Tehtäviin kuuluu Kohtaamispaikka Mukanan ryhmien ohjaus ja suunnittelu yhdessä ohjaajan kanssa, kävijöiden tutustuttaminen ja heidän kanssaan jutteleminen, avoimen ilmapiirin ylläpitäminen sekä järjestely- ja muut tehtävät.

Tehtävä on tarkoitettu 100% palkkatukeen oikeutetulle. Varmistathan ennen hakemuksen lähettämistä TE-toimistosta, että olet oikeutettu 100% palkkatukeen.
Hakijoilta odotetaan avointa luonnetta, sosiaalisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Lisäksi suomen kielen taidon tulee olla äidinkieltä vastaavalla tasolla. Lisäksi arvostamme kykyä kohdata ihmisiä lämmöllä sekä kokemusta muista kulttuureista. Työaika on 25-30 h /vko, sisältää osin ilta-aikaa klo 19 asti (pääsääntöisesti ma-pe). Hakemukset kohti@nauha.fi ja otsikoksi Mukana apuohjaaja. Lisätietoja perjantaisin klo 10-11 puh. 050 3134 122.
Oletko sinä työtön ja kiinnostunut tai olisiko tuttavissasi joitakin, joita apuohjaajan työ voisi kiinnostaa? Ota rohkeasti yhteyttä. Lähetä hakemus ja kuvaus itsestäsi sähköpostiin kohti@nauha.fi ja otsikoksi Mukana apuohjaaja.