Työpaikat

Mukanassa on avoinna seuraava työpaikka:

APUOHJAAJA
 
Haemme Tampereen keskustassa sijaitsevaan matalan kynnyksen Kohtaamispaikka Mukanaan apuohjaajaa loppuvuonna 2022.
Tehtäviin kuuluu Kohtaamispaikka Mukanan ryhmien ohjaus ja suunnittelu yhdessä ohjaajan kanssa, kävijöiden tutustuttaminen ja heidän kanssaan jutteleminen, avoimen ilmapiirin ylläpitäminen sekä järjestely- ja muut tehtävät.
Tehtävä on tarkoitettu 100% palkkatukeen oikeutetulle. Covid-rokotussuoja edellytetään. Varmistathan ennen hakemuksen lähettämistä TE-toimistosta, että olet oikeutettu 100% palkkatukeen.
Hakijoilta odotetaan avointa luonnetta, sosiaalisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Lisäksi suomen kielen taidon tulee olla äidinkieltä vastaavalla tasolla. Lisäksi arvostamme kykyä kohdata ihmisiä lämmöllä sekä kokemusta muista kulttuureista. Työaika on 25 h /vko, sisältää myös ilta-aikaa klo 19 asti. Hakemukset kohti@nauha.fi ja otsikoksi Mukana apuohjaaja.
Oletko sinä työtön ja kiinnostunut sosiaalialasta tai olisiko tuttavissasi joitakin, joita apuohjaajan työ voisi kiinnostaa? Ota rohkeasti yhteyttä jo nyt etukäteen. Lähetä hakemus ja kuvaus itsestäsi sähköpostiin kohti@nauha.fi ja otsikoksi ”Mukana apuohjaaja (palkkatuki)”.